`•.,¸¸,.•´¯Oyun, program ve bilgisayar¯`•.,¸¸,.•´
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

`•.,¸¸,.•´¯Oyun, program ve bilgisayar¯`•.,¸¸,.•´

Oyun,program ve bilgisayar hakkında herşey burda

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilgisayar İle İlgili

2 posters
YazarMesaj
Batuhan
R00T Administrator
 R00T Administrator
Batuhan

Tecrübe Puanı : 1000207
Üye Tecrübesi : 16

Bilgisayar İle İlgili Empty
MesajKonu: Bilgisayar İle İlgili   Bilgisayar İle İlgili EmptyÇarş. Ekim 07, 2009 3:40 pm

((((***Bilgisayarınız Kısayoldan Kapamak:
Bilgisayarımızı Başlat-Bilgisayarı Kapatmadan en kısa yol masasütünde sağ tıklayıp-kısayola tıklayıp bunları yazmamız
%windir%system32shutdown.exe -s -t 01 ardından bide kısa yol ekledimmi tamamdır.
sonra bilgisayarımız kapatmak istediğimizde masaüstünde yaptığımız kısayola tıklamak olcak. ister tıklayıp ister kısa yol tuşunu verdiğiniz kombinasyonlaa basarak kapatabilirsiniz.... ))))
(((**Saatin Yanında İsminiz Yazsın
Saatin Yanında İsminiz Yazsın!
Denetim masasindan Bolge ve Dil seceneklerine giriyoruz,
Bolgesel seceneklerdeyken ozellestir diyoruz. Bolgesel Ayarlari Ozellestir
kismina geliyoruz ve Saat yazan yeri tikliyoruz,
karsimiza Saat Bicimi cikacak o kisimda yazan son saniye kismini siliyoruz SS:dd: kismina kadar silip bir bosluk birakiyoruz ve kesme isareti ' atip adimizi yada istedigimizi yaziyoruz ve yine kesme isareti ' ile kapatiyoruz.. En altta bulunan Tamam butonunu tikliyoruz.. iste oldu
ornek olarak,
SS:dd: 'qelisim'
(((**Klasorlerimizi resimli yapmak istiyorsak:

1 asama
ornegin googleye gelip arabalar yazip resimlerde ara diyoruz begendigimiz bir resmin uzerine gelip farkli kaydet deyip masaustune kaydediyoruz dosyamizi ustune gelip sag tiklayarak duzenle diyoruz sonra dosya ya girip farkli kaydet diyoruz dosya adini degistirmek zorundayiz ornegin forte.dll yani dosya adinin sonu her zaman .dll ile bitmeli kayit turu nude her zaman 24 bit olarak tutmaliyiz kaydet diyerek masaustumuze kaydediyoruz simdi masaustumuze gelip yeni bir klasor olusturup sag tikliyoruz ozellikler,ozellestir simge deyistir gozat konum masaustu yapiyoruz dosyamizi bulup iki kere ustune tikliyoruz tamam tamam yapiyoruz hepsi bu ....
2 asama
eger kendiniz resim yapmak istiyorsaniz baslat calistir mspaint tamam yapin
ekran sayfasini kucultun oraya resim yapin yine ayni sistemle kayit ediyoruz dosya farrkli kaydet yani sozun kisasi uste ne yaptiysak aynisini yapiyoruz...
onemli not.kendi resimleriniz gifleriniz ustune gelipte yapabilirsiniz yukarida acikladigim gibi isim hep .dll olmali kayit durude 24 bit olmali yaptiginiz resimlerin renklerini iyicene bastirin her zaman iyi sonuc almayabilirsiniz ))))))
((***Adsl Hızınızı 10 Saniyede %20 Arttırın hem de(Programsız)
Normalde adsl hızımız %80 le çalışır, Windows bu bağlantının %20'sini varsayılan kendi işlemleri için ayırır ve bunu %100 yapma yolunu anlatıyorum. Eveet adsl hızını %20 arttıran bi olaya tanık olmak isterseniz şu adımları izleyin ve görün.Ama windows xp professional kullanıcılarına.

Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamama basın olay bu kadar...

((**-Youtube'den istediğiniz videoyu bilgisayarınıza indirin..
YouTUBE'dan izlediğiniz videoları artık bilgisayarınıza indirmeniz mümkün.
Yapmanız gereken http://keepvid.com/ adresine giriniz.
Açılan sayfada "sayfanın en üst kısmında yer alan boşluğa" istediğiniz YouTUBE video adresini yazınız.

Girdikten sonra size 3 çeşit indirme seçeneği sunacak. Bunlardan istediğiniz ile indirme işlemi yapabilirsiniz.

Yüksek kalite AVI, Flash Video, MP4'leri bilgisayarınızda izlemek için FLASH VIDEO PLAYER (FLV) isimli programı kurmanız gerekmektedir. www.google.com dan programın adını yazıp bulmanız mümkün
))))
(((***Silinemeyen Programları Silmenin Bir Yolu:::Programsız:::
Evet arkadaşlar Denetim masasından kaldıramadığımız bazı programları Aşağıdaki yöntemle silebiliyoruz.Yani ben denedim ve silindiğini gördüm.İsterseniz sizde bir deneyin.

Çalıştır-Regedit-HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Uninstall 'a tıklayıp ordan silmek istediğiniz programın anahtarının üstüne gelip Delete deyip silin...

Eğer yinede silinmedi diyorsaniz Yine Çalıştır-Regedit e tıklayıp açık anahtarların hepsini tekrar kapatın ve Ctrl + F e tıklayıp silmek istediğiniz programın ismini yazıp aratın.Bulduğunuzda aynı şekilde silin.

Yalnız dikatli olmakta fayda var.Fazla bilmiyorsanız başka programları silebilirsiniz....

(((***Pcden Bluetooth Gerekmeden Cep Tele Bağlan :
arkadaşlar bu programın yaptıklarını anlatayım ;
bu programı telefonunuza kuruyorsunuz ve bu aşamadan sonra artık tele dosya gonfermek için ne data kablosu ne kzılötesi nede blutoota ihtiyacınız kalıyor ihtiyacınız sadece internete baglı bir bilgisayar ve onun ekranı evet yanlış okumadınız ekrandan download yapıyor bu program. telefona yuklemek istediğiniz programı www.screenftp.com adresindeki send item bolumune yolluyorsunuz. telefonda screenftp programını çalıştırıyorsunuzve teli ekrana yaklaştırıp ekrandaki lay tuşuna basıyorsunuz ve program tele yuklenmeye başlıyor.Not: telefonu sabit ve ekrana yakın tutmanız gerekiyor.
program 6600 ve 6630 da denenmiştir gayet başarılı sonuçlar veriyor. yukleme yapabileceğiniz dosya turleri; herşey. kolay gelsin..

Anlamayan ArkadaşLar için ResimLi Anlatım Yaptım..

Siteye Girdiğmizde Üsttüki Menüdün Send File ı seçiorz..Sonra Biraz Bekliorz..Java Yı açmasını
Tele Gönderdiğimiz Programı Açıorız..

telefonu ekrana SabitLeyip Play Tuşuna Basıoruz..Ekranda Garip Garip Şeyler Çıkıo..Ve Progress in Dolmasını Bekliyoruz..Dolduktan sonra Msj Geliyo..Bu Kadar.. Kolay Gelsin

Alıntıdır..
https://bilgisayardunyasi.yetkin-forum.com
dj_tugay
Paylaşımcı üye
Paylaşımcı üye
dj_tugay

Tecrübe Puanı : 376
Üye Tecrübesi : 7

Bilgisayar İle İlgili Empty
MesajKonu: Geri: Bilgisayar İle İlgili   Bilgisayar İle İlgili EmptyÇarş. Kas. 04, 2009 6:38 pm

paylaşım için saol

Bilgisayar İle İlgili
1 sayfadaki 1 sayfası